Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W
OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W

Llampa ndriçimi / Llampa halogjene

OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W

nga OPTIMAL

150 Lekë

OPTIMAL Llampë ECO Halogjene 70W (ndriçon sa për 100W),
Ndriçimi: 1100lm, Tensioni: 220 - 240V
Xokla: E27, Ngjyra: 2700K (WARM WHITE),
Jetëgjatësia: 2000 orë, Klasa C,