Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W
OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W

nga OPTIMAL

250 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike 2U, 11W (ndriçon sa për 55W),
Ndriçimi: 560lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,