Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W
OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W

nga OPTIMAL

600 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike GLOB, 25W (ndriçon sa për 130W),
Ndriçimi: 1300lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,