Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W
 OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W  OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W

nga OPTIMAL

1.000 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 45W (ndriçon sa për 230W),
Ndriçimi: 2450lm, Tensioni: 160 - 265V; P.F.: 0,90;
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,