Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W
 OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W  OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W

nga OPTIMAL

330 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomikë SPIRALE, 15W (ndriçon sa për 75W),
Ndriçimi: 850lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,