Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W
OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W

nga OPTIMAL

280 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike 3U, 15W (ndriçon sa për 75W),
Ndriçimi: 800lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,