Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W
OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W

nga OPTIMAL

450 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 30W (ndriçon sa për 150W),
Ndriçimi: 1850lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,