Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pistë vrapimi për kushte shtëpie TD 345C

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Pista vrapimi

Pistë vrapimi për kushte shtëpie TD 345C

nga Grepi Outlet

115.000 Lekë

Pistë për përdorim të shtëpiak, është e palosshme dhe ka një amortizim perfekt. Pista mat kohën e vrapimit, distancën e vrapimit, kaloritë e humbura gjatë vrapimit si dhe pulsin. Pista ka një motorë 2 kuaj fuqi, shpejtësi maksimale deri në 18 km/orë dhe pesha e përdoruesit duhet të jetë deri 120 kg. Pista ka të integruar paisjen e masazhit si dhe paisjen për të mbajtur këmbët kur bëhen muskujt e barkut.

Furnitori jepë 1 Vit garanci edhe pas 1 viti ju ofronë shërbimë.