Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pistë Gjysëm Profesionale HX - 0918

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Pista vrapimi

Pistë Gjysëm Profesionale HX - 0918

nga Grepi Outlet

224.000 Lekë

Pistë gjysëm profesionale, është e palosshme dhe ka një amortiyim perfekt. Pista mat kohën e vrapimit, distancën e vrapimit, kaloritë e humbura gjatë vrapimit si dhe pulsin. Pista ka një motorë 3 kuaj fuqi, shpejtësi maksimale deri në 18 km/orë dhe pesha e përdoruesit duhet të jetë deri 150 kg.

Furnitori jepë 1 Vit garanci edhe pas 1 viti ju ofronë shërbimë.