Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Step i madh AL-615E

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Step i madh AL-615E

nga Grepi Outlet

66.000 Lekë

Step mekanike, mat kohën e pedalimit, distancën e përshkruar, kaloritë e humbura si dhe pulsin. Pesha maksimale e përdoruesit nuk duhet ti kalojë 125 kg.

Furnitori jepë 1 Vit garanci edhe pas 1 viti ju ofronë shërbimë.