Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikleta YK-B5815

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikleta YK-B5815

nga Grepi Outlet

28.000 Lekë

Biçikleta mekanike, mat kohën e pedalimit, distancën e përshkruar, kaloritë e humbura si dhe pulsin. Pesha maksimale e përdoruesit nuk duhet ti kalojë 80 kg.

Furnitori jepë 1 Vit garanci edhe pas 1 viti ju ofronë shërbimë.