Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikleta AI-622B Biçikleta AI-622B
Biçikleta AI-622B Biçikleta AI-622B

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikleta AI-622B

nga Grepi Outlet

38.000 Lekë

Biçikleta mat kohën e pedalimit, distancën e përshkruar, kaloritë e humbura si dhe pulsin. Pesha maksimale e përdoruesit nuk duhet ti kalojë 120 kg.

Furnitori jepë 1 Vit garanci edhe pas 1 viti ju ofronë shërbimë.