Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W
OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W

nga OPTIMAL

380 Lekë

OPTIMAL Llampë ekonomike SPIRALE, 20W (ndriçon sa për 100W),
Ndriçimi: 1200lm, Tensioni: 160 - 265V
Xokla: E27, Ngjyra: 4200K (COOL WHITE),
Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A,