Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef
Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef

Veshje / Këmisha për Burra

Këmishë nga Stef

nga Stef

6.860 Lekë
2.100 Lekë

Këmishë burrash me mëngë të shkurtra
Ngjyrë: E verdhë nga Stef Jeans.