Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef
Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef Këmishë nga Stef

Veshje / Këmisha për Burra

Këmishë nga Stef

nga Stef

7.840 Lekë
2.380 Lekë

Këmishë klasike për burra,
Materiale: Pambuku me vija nga Stef Jeans.