Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim
OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim

Llampa ndriçimi / Llampa LED

OPTIMAL Llampë SPOT COB LED 4W, GU10 Dim

nga OPTIMAL

1.900 Lekë

Fuqia: 4W; Këndi: 40°; Dimmable
Tensioni: 180-245V / 50Hz; Xokola: GU10
Jetëgjatësia: 40000 orë
Ndriçimi: 270 Lumen
Ngjyra: 3000 Kelvin
Përmasat (mm): 50 x 62,5
COB LED: SHARP - Made in JAPAN
Garancia: 2 vjet