Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 13W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 13W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 13W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 13W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 13W

nga OPTIMAL

400 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 13W (ndriçon sa për 65W), Xokla: E14, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A