Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 15W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 15W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 15W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 15W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 15W

nga OPTIMAL

350 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 15W (ndriçon sa për 75W), Xokla: E27, Ngjyra: 2700K (WARM WHITE), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A