Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike QIRI, 7W SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike QIRI, 7W
SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike QIRI, 7W SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike QIRI, 7W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike QIRI, 7W

nga OPTIMAL

450 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike QIRI, 7W (ndriçon sa për 35W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A