Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 11W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 11W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 11W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 11W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 11W

nga OPTIMAL

350 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 11W (ndriçon sa për 55W), Xokla: E14, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A