Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE, 23W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE, 23W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE, 23W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE, 23W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE, 23W

nga OPTIMAL

550 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE, 23W (ndriçon sa për 120W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A