Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T3, 20W  SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T3, 20W
 SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T3, 20W  SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T3, 20W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T3, 20W

nga OPTIMAL

550 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T3, 20W (ndriçon sa për 100W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A