Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T4, 20W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T4, 20W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T4, 20W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T4, 20W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T4, 20W

nga OPTIMAL

500 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE T4, 20W (ndriçon sa për 100W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia:8000 orë, Klasa A