Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
100% Pure Muscle Mass 100% Pure Muscle Mass
100% Pure Muscle Mass 100% Pure Muscle Mass

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

100% Pure Muscle Mass

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë

Kjo është një përbërje e saktë e proteinave, karbohidrateve dhe ushqyesve të mirë, për të ndihmuar të arrini qëllimet tuaja Bodybuilding. Ky produkt nuk ka vetëm shije të mirë, por një shije e pabesueshme. Karakteristikat e para përfshin 1.200 kalori për të ndihmuar masën tënde për tu zhvilluar sa më shumë dhe sa më mirë.