Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Animal Pak 44 Packs Animal Pak 44 Packs
Animal Pak 44 Packs Animal Pak 44 Packs

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Animal Pak 44 Packs

nga Grepi Outlet

7.000 Lekë

Kur vjen puna për të rritur muskujt tonë na lind nevojë për kombinimin e duhur te amino acideve esenciale, karbohidrate, vitamina, minerale dhe antioksidantë.

Vetëm Animal Pak ka gjithçka që ju nevojitet.

Në çdo paketë, ju merrni një arsenal të gjerë të mbi 60 përbërësit kryesore qe ju nevoiten per trupin tuaj.
Per ato sportiste ose persona që duan performancën maksimale.

Trajnim me intensitet të lartë