Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 7W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 7W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 7W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 7W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 7W

nga OPTIMAL

350 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 2U, 7W (ndriçon sa për 35W), Xokla: E14, Ngjyra: 2700K (WARM WHITE), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A