Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,18W  SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,18W
 SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,18W  SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,18W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,18W

nga OPTIMAL

450 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,18W (ndriçon sa për 90W), Xokla: E27, Ngjyra: 4200K (COOL WHITE), Jetëgjatësia:8000 orë, Klasa A