Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,15W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,15W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,15W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,15W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,15W

nga OPTIMAL

450 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike SPIRALE,15W (ndriçon sa për 75W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia:8000 orë, Klasa A