Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W

nga OPTIMAL

400 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W (ndriçon sa për 120W), Xokla: E27, Ngjyra: 2700K (WARM WHITE), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A