Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
 SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W  SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W
 SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W  SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W

nga OPTIMAL

400 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 23W (ndriçon sa për 120W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 8000 orë, Klasa A