Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 11W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 11W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 11W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 11W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 11W

nga OPTIMAL

400 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 11W (ndriçon sa për 55W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A