Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 9W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 9W
SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 9W SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 9W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 9W

nga OPTIMAL

400 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampë ekonomike 3U, 9W (ndriçon sa për 45W), Xokla: E27, Ngjyra: 4200K (COOL WHITE), Jetëgjatësia: 10000 orë, Klasa A