Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike 2U, 7W SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike 2U, 7W
SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike 2U, 7W SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike 2U, 7W

Llampa ndriçimi / LLampa ekonomike

SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike 2U, 7W

nga OPTIMAL

350 Lekë

SAMSUNG PLEOMAX Llampe ekonomike 2U, 7W (ndriçon sa për 35W), Xokla: E27, Ngjyra: 6400K (DAY LIGHT), Jetëgjatësia:10000 orë, Klasa A