Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
OPTIMAL Llampë LED 3W, E27 OPTIMAL Llampë LED 3W, E27 OPTIMAL Llampë LED 3W, E27 OPTIMAL Llampë LED 3W, E27
OPTIMAL Llampë LED 3W, E27 OPTIMAL Llampë LED 3W, E27 OPTIMAL Llampë LED 3W, E27 OPTIMAL Llampë LED 3W, E27

Llampa ndriçimi / Llampa LED

OPTIMAL Llampë LED 3W, E27

nga OPTIMAL

870 Lekë

OPTIMAL Llampë LED 3W, E27
Fuqia: 3W; Këndi: 170°; No Dimmable
Tensioni: 100-245V / 50Hz; Xokola: E27
Jetëgjatësia: 40000 orë
Ndriçimi: 230 Lumen
Ngjyra: 4200 Kelvin
Përmasat (mm): 44 x 90
LED: SAMSUNG - Made in KOREA
Garancia: 2 vjet