Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra
Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra Pantallona Dok per femra

Veshje / Pantallona Doku

Pantallona Dok per femra

nga KJL & Co

3.100 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Model : Sovjeta 05 Maribel K/T37

Ngjyrat : Blu K/T37, E Zeze (K/T26)

|Prerje serioze

Xhepa te drejte

Masat : 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32