Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Muscletech 100% Ultra-Pure Creatine Muscletech 100% Ultra-Pure Creatine
Muscletech 100% Ultra-Pure Creatine Muscletech 100% Ultra-Pure Creatine

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Muscletech 100% Ultra-Pure Creatine

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Kreatina ka një funksion të rezervave të energjisë të fosfatit në muskujve kjo jep energji për qelizat e muskujve dhe promovon rritje të pakrahasueshme në forcë dhe në masë të muskujve.
Përdorimi i kreatinë është i përshtatshëm për detyrat që kërkojnë përpjekje shumë të shpejt në një kohë të shkurtër.