Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Muscletech Phase 8, 2 Lb Muscletech Phase 8, 2 Lb
Muscletech Phase 8, 2 Lb Muscletech Phase 8, 2 Lb

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Muscletech Phase 8, 2 Lb

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë

FAZA 8 është formulë e përzier proteinash që ushqen muskujt tuaj për 8 orë. Përmban vetëm qumësht të kualitetit të lartë.
Ka proteiniatë dizajnuara për tu tretur ne norma të ndryshme, duke e vënë trupin tuaj në gjendje të përsosur për riparimin dhe shërim te muskujve.

Pesha e produktit është, 907gr.

Me shije çokollate.