Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Muscletech Mass Tech 7 LB Muscletech Mass Tech 7 LB Muscletech Mass Tech 7 LB Muscletech Mass Tech 7 LB
Muscletech Mass Tech 7 LB Muscletech Mass Tech 7 LB Muscletech Mass Tech 7 LB Muscletech Mass Tech 7 LB

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Muscletech Mass Tech 7 LB

nga Grepi Outlet

10.000 Lekë

Mass - Tech është një formulë e mahnitshme e projektuar për të ofruar ushqimet që ju duhet për të patur fitime të dukshme në madhësi dhe forcë.
Kjo protine krijon një mjedis metabolik që mbësht rritje në masë, duke siguruar kalori shtesë që ju mund të përdorni pas një program intensiv trajnimi.

Pesha e produktit është, 3200gr.