Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Muscletech 100 Premium Whey Protein Muscletech 100 Premium Whey Protein Muscletech 100 Premium Whey Protein Muscletech 100 Premium Whey Protein
Muscletech 100 Premium Whey Protein Muscletech 100 Premium Whey Protein Muscletech 100 Premium Whey Protein Muscletech 100 Premium Whey Protein

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Muscletech 100 Premium Whey Protein

nga Grepi Outlet

12.000 Lekë

100% Mass Gainer është një shtojce dietetike e karbohidrateve, proteinave dhe kreatinë, është ideale për ata që kërkojnë për të rritur peshën e tyre trupore
Creatine është një amino acid qe prodhohet ne menyre natyrore nga trupi I njeriut.
Pesha e produkti është, 5445gr.