Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Muscletech 100 Premium Whey Protein+

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Muscletech 100 Premium Whey Protein+

nga Grepi Outlet

10.000 Lekë

100% Premium Whey Protein është një proteine me cilësi te larte.
Proteinat e hirrës pluhur jane projektuar për ata që kërkojnë të mbajë një dietë të lartë me proteina, ndërtim muskujsh dhe forcë.
Duke ofruar një përbërës kyç per ndërtimin e muskujve, ajo permban BCAA dhe glutamine.
Me shije çokollate.
Pesha 2270gr.