Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
CLA Softgels 90 Capsula CLA Softgels 90 Capsula
CLA Softgels 90 Capsula CLA Softgels 90 Capsula

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

CLA Softgels 90 Capsula

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

CLA, duke vepruar për të rritur aktivitetin e metabolizmit në nivel qelizor, mund të lejoje humbjen e yndyrërave dhe për të fituar muskuj me përkufizim më të shpejtë.