Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Opti-Men 90 Capsules Opti-Men 90 Capsules Opti-Men 90 Capsules
Opti-Men 90 Capsules Opti-Men 90 Capsules Opti-Men 90 Capsules

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Opti-Men 90 Capsules

nga Grepi Outlet

3.000 Lekë

Vitaminat dhe mineralet janë blloqet themelore te ndertimit të trupit.
Përmban 4 enzimat të Caktuar për tretje, 25 vitamina dhe minerale esenciale si dhe mbi 20 antioxidant të pasur me fruta dhe perime.
Opti - Men jep të gjitha domosdoshmerit në një capsule që ju të marrë 1 në mëngjes, 1 në drekë , dhe 1 ne darke.