Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Opti- Women 60 Capsules Opti- Women 60 Capsules Opti- Women 60 Capsules
Opti- Women 60 Capsules Opti- Women 60 Capsules Opti- Women 60 Capsules

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Opti- Women 60 Capsules

nga Grepi Outlet

2.800 Lekë

Vitaminat dhe mineralet janë blloqet themelore te ndertimit të trupit.
Kontribuon në nivelet e energjisë dhe imunitetit.
Permban 23 Vitamina, minerale esenciale, hekur, zink dhe Kalcium.
Të gjitha femrat e kane të domosdoshme te marrin nje kapsule OPTI WOMEN 1 në mëngjes dhe 1 ne darke.