Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Serious Mass 12 LB Serious Mass 12 LB
Serious Mass 12 LB Serious Mass 12 LB

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Serious Mass 12 LB

nga Grepi Outlet

12.000 Lekë

Per ata persona që kanë nevojë për kalori shtese dhe shpesh here e kanë të vështira konsumojnë mjaft ushqime per tia arritur qellimit.
Kjo proteine eshte ideale per tiu shtuar ne peshe dhe per mase muskluare.
Seriors mass permban rreth 1250 kalori, 50 gram proteina,250 gr karbohidrate,25 gr vitamina dhe minerale.
Si dhe glutamine e kreatinë per 1 perdorim.