Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gold Standart 100% Whey 5 LB Gold Standart 100% Whey 5 LB
Gold Standart 100% Whey 5 LB Gold Standart 100% Whey 5 LB

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Gold Standart 100% Whey 5 LB

nga Grepi Outlet

11.000 Lekë

Aktualisht është proteina hirre me e pastër.
100% Whey Protein siguron ekuilibrin e përsosur zinxhir me aminoacide duke përfshirë një përqendrim të lartë.
Whey është burimi optimal i proteinave për ndërtimin e muskujve.