Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower L-Carnitine Liquid Multipower L-Carnitine Liquid Multipower L-Carnitine Liquid
Multipower L-Carnitine Liquid Multipower L-Carnitine Liquid Multipower L-Carnitine Liquid

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower L-Carnitine Liquid

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

1800 mg L-Carnitine për shots.
Vetëm 2 kalori në pije.