Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Kreatine Caps Multipower Kreatine Caps
Multipower Kreatine Caps Multipower Kreatine Caps

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Kreatine Caps

nga Grepi Outlet

3.000 Lekë

Për performancë më të mirë gjatë trajnimit rrit forcën per aktivitete të forta intensive fizike.
Rrit vëllimin e muskujve
Kreatina përmban cilësi të lartë kreatinë monohydrate.