Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower L-Carnitine Liquid Caps Multipower L-Carnitine Liquid Caps
Multipower L-Carnitine Liquid Caps Multipower L-Carnitine Liquid Caps

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower L-Carnitine Liquid Caps

nga Grepi Outlet

3.500 Lekë

L-Carnitine është një përbërës i rëndësishëm jetese me shumë përfitime.
Më e rëndësishmja ajo kontrollon kursin në të cilin të gjithë yndyrerat te përdoren për energji.