Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Clucosamine Chondroitin Capsules Multipower Clucosamine Chondroitin Capsules
Multipower Clucosamine Chondroitin Capsules Multipower Clucosamine Chondroitin Capsules

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Clucosamine Chondroitin Capsules

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Pesha e trajnimit vendos një stres në muskuj , në veçanti tendons indet .
Glucosamine & Chondroitin përbëjnë një pjesë të konsiderueshme të indeve lidhës, duke siguruar funksionimin e duhur të kyçeve.
Redukton dhimbjet nga dëmtimi apo vitet e punës te vështira .