Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Multipower Tribulus Multipower Tribulus Multipower Tribulus
Multipower Tribulus Multipower Tribulus Multipower Tribulus

Suplemente shtesa Ushqimore / Proteina

Multipower Tribulus

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Efektet e Tribulusit fiziologjikisht ndihmojne stimulimin e prodhimit te testosteronit.
Përmirësojnë sintezën e proteinave dhe qetesojne muskujt pas ushtrimit.
Rezultatet janë një rritje në masë të muskujve dhe forcë.
Ajo është gjithashtu një stimulues I sistemit imunitar.